Jídelní lístek

únor 2021

1.

PO.

Pórková

I.Bolońské špagety se sýrem

II.Bramb.tašky s uz.masem a zelím

2.

ÚT.

Kulajda

I.Panenka v pepř.om.,op.bramb.

II.Rýžová kaše s ovocem

3.

ST.

Brambor.s houbami

I.Debrecínský guláš,knedlík

II.Šoulet,okurka

4.

ČT.

Kapustová

I.Sm.karbanátek,br.kaše,okurka

II.Kuř.čínské rizoto,červená řepa

5.

PÁ.

Hov.s játr.knedlíčky

I.Závitek na smetaně,knedlík

II.Salát s kuř.masem a bulgur.,peč.

6.

SO.

Česneková s brambor.

I.Kuř.směs se zeleninou,rýže

                ———————-

7.

NE.

Slepičí s těstovinou

I.Vepř.maso na paprice,těstoviny

                ———————-

8.

PO.

Kmínová s vejci

I.Uz.krkovice,hrach.kaše,chléb,ok

II.Ovocné knedlíky s tvarohem

9.

ÚT.

Uzená kroupová

I.Hov.maso,houbová om.,knedlík

II.Smaž.sýr,brambor,tatarka

10.

ST.

Gulášová

I.Obrácený řízek,brambor,obloha

II.Makový závin

11.

ČT.

Cibulová se sýrem

I.Srdíčka na slanině,rýže

II.Brněnské hnízdo,brambor,okurka

12.

PÁ.

Slepičí s nudlemi

I.Vepř.výpečky,špenát,br.knedlík

II.Těstovin.salát s tuňákem,bageta

13.

SO.

Vločková s vejci

I.Vepř.maso v zelenině,brambory

                 ———————-

14.

NE.

Hovězí rychlá

I.Segedínský guláš,knedlík

                 ———————-

15.

PO.

Čočková se slaninou

I.Těstov.s ml.masem a zeleninou

II.Plněné buchty (povidla,mák)

16.

ÚT.

Drožďová

I.Karlovarský guláš,knedlík

II.Smažený celer,brambor,salát

17.

ST.

Zelňačka

I.Peč.kuř.stehno,brambor,salát

II.Květák.mozeček,brambor,salát

18.

ČT.

Celerová

I.Vepř.plátek se žampióny,rýže

II.Klatovský řízek,brambor,okurka

19.

PÁ.

Hovězí písmenková

I.Vepř.pečeně,hlávk.zelí,knedlík

II.Šopský salát,houska

20.

SO.

Zapražená rýžová

I.Zelenin.lečo s klobásou,bramb.

                ———————-

21.

NE.

Drůbeží s kapáním

I.Hov.maso,rajská om.,těstoviny

                ———————-

22.

PO.

Zeleninová s bulgurem

I.Uz.maso,křen.omáčka,knedlík

II.Žemlovka s jablky a tvarohem

23.

ÚT.

Žampiónová

I.Cikánská hovězí pečeně,rýže

II.Franc.brambory,školní salát

24.

ST.

Dršťková

I.Staroč.sekanina,brambor,salát

II.Smaž.rybí filé,brambor,okurka

25.

ČT.

Hovězí s drobením

I.Vepř.maso v kapustě,vdolky

II.Zapeč.palačinky s masem a sýr.

26.

PÁ.

Kovářská

I.Hamb.kýta na smetaně,knedlík

II.Fazolový salát s vajíčkem,bageta

27.

SO.

Hrachová s párkem

I.Přír.vepř.plátek,br.kaše,okurka

                 ———————-

28.

NE.

Francouzská

I.Krkonošské ragú,knedlík

                 ———————-

29.

PO.

Špenátová

I.Halušky s uz.masem a kys.zelím

II.Bavorské vdolečky

30.

ÚT.

Krupicová s vejci

I.Pivovarský tokáň,těstoviny

II.Brokolicový nákyp,brambory

31.

ST.

Hrstková

I.Kuřecí řízek,brambory,salát

II.Krupicová kaše,ovoce

Kuchyně městského centra je prostorná a moderně vybavená. Součástí kuchyně je jídelna, kde je 80 míst na sezení.

Jídelní lístek se připravuje pod dohledem stravovací komise a dietní sestry. Obsahuje polévku a dvě hlavní jídla, ze kterých si klient může vybrat. V ceně oběda je také zahrnuto pití – tj. vitamínový nápoj nebo čaj.

V současné době vlivem nedostatku kvalifikovaného personálu vaříme dvě hlavní jídla dle možností provozu. Na kvalitu to však nemá žádný vliv.

Cena oběda je stanovena dle platné kalkulace

– všichni strávníci     ….. 72 Kč

– dieta                   ….. 74 Kč

Platba obědů je vždy stanovena na jídelním lístku a platí se hotově předem.

 

Stále vydáváme obědy do jídlonosičů, stravování v jídelně je umožněno pouze našim zaměstnancům.

Výdej obědů probíhá od 10.30 hod. do 12.30 hod. u výdejního pultu v kuchyni.

Zaměstnanci kuchyně kladou velký důraz na kvalitu a pestrost pokrmů, které na základě technologických a hygienických postupů připravují pro strávníky. Našim hlavním cílem je spokojenost klienta.

Stravu vaříme od pondělí do neděle, zájemci mají možnost odebírat obědy v době dovolených a prázdnin.

Dle potřeb klienta jsme schopni zajistit stravu ihned následující den po objednání.

Kontakt

Baldovská 638, 344 01 Domažlice

Libuše Jansová tel. +420 379 778 275