Jídelní lístek prosinec 2020

1.

ÚT.

Hovězí s drobením

I.Vař.vejce,kopr.omáčka,knedlík

II.Palačinky s marmeládou

2.

ST.

Zelňačka

I.Smaž.karbanátek,br.kaše,okur.

II.Čokoládové řezy

3.

ČT.

Žampiónová

I.Pivovarský tokáň,těstoviny

II.Přír.rybí filé,br.kaše,mrkv.salát

4.

PÁ.

Kovářská

I.Kuře na paprice,knedlík

                ———————

5.

SO.

Česnečka

I.Jitrnice,brambor,zelný salát

                ———————

6.

NE.

Hovězí s kuskusem

I.Vepř.maso na slanině,rýže

                ———————

7.

PO.

Krupicová s vejci

I.Uz.maso,hrach.kaše,chléb,ok.

II.Buchtičky s vanilkovým krémem

8.

ÚT.

S vaječnou jíškou

I.Vepř.plíčky na smetaně,knedlík

II.Lasagne se špenátem

9.

ST.

Gulášová

I.Kuř.řízek,brambory,salát

II.Krupicová kaše,ovoce

10.

ČT.

Zapražená rýžová

I.Vepř.maso na houb.,těstoviny

II.Smaž.květák,brambor,tatarka

11.

PÁ.

Hovězí s těstovinou

I.Vepř.peč.,hlávk.zelí,knedlík

II.Kuskus.salát s tuňákem,bageta

12.

SO.

Brokolicová

I.Sekaná pečeně,br.kaše,salát

                ———————-

13.

NE.

Francouzská

I.Vepř.kýta na smetaně,knedlík

                ———————-

14.

PO.

Čočková

I.Bramb.knedlíky s uz.masem,sal.

II.Rýžový nákyp s ovocem

15.

ÚT.

Kmínová s vejci

I.Vepř.maso v mrkvi,vdolky

II.Jelítko,brambory,školní salát

16.

ST.

Ovarová

I.Obrácený řízek,brambor,obloha

II.Švestková omáčka,bacán

17.

ČT.

Pórková

I.Kuř.játra na červ.víně,rýže

II.Záhorácký závitek,brambory

18.

PÁ.

Slepičí s těstovinou

I.Hov.svíčková na smet.,knedlík

II.Buřty na černém pivě,chléb

19.

SO.

Cibulová se sýrem

I.Peč.kuř.stehno,brambor,salát

                ———————-

20.

NE.

Hovězí rychlá

I.Segedínský guláš,knedlík

                ———————-

21.

PO.

Zeleninová

I.Zapeč.těstov.s uz.masem,komp.

II.Bramborové placky,acido mléko

22.

ÚT.

Celerová

I.Rozlítaný ptáček,rýže

II.Lečo s klobásou,pečivo

23.

ST.

Fazolová

I.Vepřenky,brambory,obloha

II.Těstoviny se sýrovou omáčkou

24.

ČT.

Rybí

I.Houbový kuba,okurka

II. Vepř.řízek,bramborový salát

 

 

 

 

III. Kapr smažený,bramborový salát

 

 

 

 

IIII.Rybí filé smaž.,brambor.salát

25.

PÁ.

Hovězí s drobením

I.Morav.vrabec,kys.zelí,knedlík

 

26.

SO.

Frankfurtská

I.Šumav.rolka,špenát,brambor

                 ———————–

27.

NE.

Drůbeží s těstovinou

I.Vepř.maso na paprice,těstoviny

                 ———————–

28.

PO.

Kapustová

I.Srbské rizoto,červená řepa

                 ———————–

29.

ÚT.

Drožďová

I.Znojemská hov.pečeně,knedlík

                 ———————–

30.

ST.

Bramboračka

I.Holand.řízek,br.kaše,okurka

                 ———————–

31.

ČT.

Vločková česnečka

I.Domažlické azzú,rýže

                 ———————–

Kuchyně městského centra je prostorná a moderně vybavená. Součástí kuchyně je jídelna, kde je 80 míst na sezení.

Jídelní lístek se připravuje pod dohledem stravovací komise a dietní sestry. Obsahuje polévku a dvě hlavní jídla, ze kterých si klient může vybrat. V ceně oběda je také zahrnuto pití – tj. vitamínový nápoj nebo čaj.

V současné době vlivem nedostatku kvalifikovaného personálu vaříme dvě hlavní jídla dle možností provozu. Na kvalitu to však nemá žádný vliv.

Cena oběda je stanovena dle platné kalkulace

– senioři  se smlouvou  o poskytování soc. služby naším zařízením bez diety 66 Kč, s dietou 68 Kč

– cizí strávníci     ….. 72 Kč

– dieta                   ….. 74 Kč

Platba obědů je vždy stanovena na jídelním lístku a platí se hotově předem.

 

S platností od 1.6.2020 je jídelna a výdej stravy včetně prodeje pro cizí strávníky opět v provozu, sledujte bezpečnostní pokyny!!!

Výdej obědů probíhá od 10.30 hod. do 12.30 hod. u výdejního pultu v kuchyni.

Zaměstnanci kuchyně kladou velký důraz na kvalitu a pestrost pokrmů, které na základě technologických a hygienických postupů připravují pro strávníky. Našim hlavním cílem je spokojenost klienta.

Stravu vaříme od pondělí do neděle, zájemci mají možnost odebírat obědy v době dovolených a prázdnin.

Dle potřeb klienta jsme schopni zajistit stravu ihned následující den po objednání.

Kontakt

Baldovská 638, 344 01 Domažlice

Libuše Jansová tel. +420 379 778 275